Als banketbakker kun je veel creativiteit kwijt in de producten die gemaakt worden. Zowel als het verzinnen van een nieuwe smaak en vorm voor een gebakje als het ontwerpen van een gelegenheids taarten het vormen van marsepein figuurtjes.
Gelegenheids taarten zijn vaak persoonlijk en voor speciale gelegenheden. denk maar aan een jubileum, verjaardag, opening, enz ...
Bij bruidstaarten geld het zelfde waarbij we proberen zo goed mogelijk aan de wensen van de klant te voldoen het is hun dag en taart.
Marsepein figuurtjes.
Het is een beetje uit de hand gelopen hobby maar erg leuk voor alle dagen is er wel wat te bedenken.
De bekende dagen zijn natuurlijk sinterklaas, kerst, maar ook voor Valentijn, Halloween, passen, enz
kijk in het Foto-album voor taarten en marsepein werk wat er in de loop van de tijd al gemaakt is ook leuk om ideeën op te doen voor een aan komende speciale dag.
Wie is de Ambachtsbakker?
Een bakker met liefde voor zijn vak.
Hij bereidt zijn producten met zorg,
verwerkt de beste grondstoffen,
garandeert een unieke kwaliteit,
is creatief en verrassend.
Dus... Uw Ambachtsbakker.
Banketbakker bij Ambachtsbakker van Oers te Bergen op Zoom die Ambachtsbakker C van Egeraat ( Boulangerie LE MILLEFEUILLE ) heeft over genomen. Voorheen bij brood & banket bakkerij J Vos in
Bergen op Zoom.
Copyright © 1995-2024 by "jumbo"
All Rights reserved